Søg scholarships til World Academy of Sports uddannelser

Søg scholarships til World Academy of Sports uddannelser

World Academy of Sport bygger bro mellem sport og uddannelse og tilbyder scholarships til uddannelsesforløb for både atleter og ledere i sportsverdenen.

I samarbejde med World Curling Federation tilbyder WAoS to stipendier, og næste ansøgningsfrist åbner d. 13. juni og løber frem til d. 7. august 2022, hvor du kan søge et scholarship til et postgraduate certificate i International Sports Management.

Unge spillere mellem 15-18 år kan desuden søge scholarships til onlinekurset WAoS Athlete Certificate. Her kan søges frem til 31. december 2022.

To forskellige programmer:

International Sports Management certificate

I samarbejde med World Curling Federation til byder World Academy of Sports et enkelt fuldt scholarship og 10 scholarships, der dækker 25 % af uddannelsen til et postgraduate certificate i International Sports Management på University of London.

Uddannelsen er baseret på selvstudium og henvender sig til ledere og medarbejdere inden for sport, der gerne vil løfte deres professionelle kompetencer, få bredere viden og et internationalt netværk i sportsverdenen.

Uddannelsen består af seks moduler og kan tages over fem år.

Uddannelsen kræver en uddannelse på bachelorniveau og engelskkundskaber, der svarer til en IELTS-eksamen med en band-score på 6.0 eller 6.5.

Du søger direkte til WAoS, og bliver man optaget, sender WAoS en voucher kode til betaling af kurset.

Læs mere om kvalifikationer og ansøgning på WAoS hjemmeside

Link til WAoS Scholarship ansøgning

Har du spørgsmål til processen, kan du skrive til: pgc@worldacademysport.com

WAOS Athlete Certificate for unge mellem 15-18 år

WAoS tilbyder scholarships til en værdi på 40 USD, der dækker udgifterne til online kurset WAOS Athlete Certificate for unge atleter mellem 15-18 år.

Kurset kan tage tages i sit eget tempo og består af fem online moduler, der dækker emner som support team, værdier og integritet i sport, sundhed og trivsel, også mental trivsel, sociale medier og øvrige medier. Kurset giver viden og værktøjer til at udvikle sig som atlet.

Læs mere on kurset og find link til ansøgning.

Share