Program for Kørestols MD DM og Senior DM 2023

Program for Kørestols MD DM og Senior DM 2023

Programmet er klar til Senior DM 2023 og Kørestols Mixed Doubles DM 2023, der afholdes i weekenden den 13. – 15. januar 2023 i Esbjerg Curling Klub.

Download program for Kørestols MD DM 2023 og Senior DM 2023

Regler
Alle kampe spilles jævnfør WCF regler og over 8 ender. Find WCF-regler her.

For Senior DM spilles der 1 x Round Robin, semifinaler og én finale- og bronzekamp. ”Pre-game practice” varer 9 minutter og starter 30 minutter før kampstart for det hold, som står først i programmet.

For Kørestols MD DM spilles der bedst af 5 finaler. ”Pre-game practice” varer 7 minutter og starter 20 minutter før kampstart for det hold, som står først i programmet. Der trækkes lod inden første finale om, hvilket hold der træner sidst. Vinderen af lodtrækningen træner også sidst i finale 4 og 5. Taberen af lodtrækningen træner sidst i finale 2 og 3.

Rangering – Senior DM
I tilfælde af to eller flere hold ligger lige efter RR vil indbyrdes opgør afgøre evt. tiebreaks. Skulle en endelig rangering fortsat ikke kunne gennemføres vil Draw Shot Challenge (DSC) blive brugt til at rangere. I semifinalen til Senior DM mødes 1v4 og 2v3. Her vil det bedst rangerede hold fra RR have hammer og træne først. I finalen og bronzekampen vil det bedst rangerede hold fra RR have hammer og træne først.

Skulle to hold have den samme ”Win/Loss” rekord, så vil det være indbyrdes opgør som afgør, hvem der er rangeret højest.

Banefordelingen for semifinaler, finale- og bronzekamp besluttes af dommeren og ismændene.Har du spørgsmål, kan du kontakte turneringsudvalget: holtermann@curling.dk


Holdoversigt – Kørestols Mixed Doubles DM 2023


Holdoversigt – Senior DM 2023

Program for DM den 13.-15. januar 2023

Share