Flot 2. plads til Team Dupont i tier 2 ved sæsonens første Grand Slam

Flot 2. plads til Team Dupont i tier 2 ved sæsonens første Grand Slam

Ved sæsonens første Grand Slam turnering HearingLife Tour Challenge spillede Team Dupont fremragende sig frem til en finaleplads i tier 2 rækken i turneringen, der blev afholdt i Gale Centre i Niagara Falls, Ontario i Canada.

I Round Robin runderne tabte holdet kun en enkelt kamp, så isen var klar til en finalekamp for vores danske kvindehold og coach Ulrik Schmidt. Resultaterne for Madeleine Dupont, Mathilde Halse, My Larsen, Denise Dupont og Jasmin Lander i gruppespillet blev således:

8-4 Dupont vs. Kim
5-3 Dupont vs. Gray-Withers
5-2 Dupont vs. Campbell
3-7 Dupont vs. Kitazawa
6-5 Dupont vs. Black (kvartfinale)
12-2 Dupont vs. Campbell (semifinale)
4-7 Dupont vs Kim (finale)


Finalekampen søndag mod det stærke koreanske Team Kim endte 4-7. Men selvom det ikke blev til finalesejr, fik kvindeholdet vist sin styrke og spillede en rigtig flot uge ved grand slam-turneringen i Canada. Undervejs blev der også tid til en tur til vandfaldet.

Fotos: Team Dupont

Share