Flotte placeringer ved Danish Open

Flotte placeringer ved Danish Open

Det blev en forrygende weekend ved Danish Open. Den internationale turnering under Nordic Curling Tour blev afholdt i Hvidovre Curling Club og begge danske herrehold spillede sig i slutspillet. Desværre mødte de hinanden i semifinalen, og det sendte jo kun et af holdene videre til finalen. Med en sejr på 6-3 blev det Team Krause, som i finalen skulle møde det skotske team Craik, og her blev det til en førsteplads til skotterne med resultatet 9-6 over vores herrehold.

Men et flot, flot resultat for weekenden på herresiden, hvor Team Krause endte på andenpladsen, og HGCC fik en tredjeplads.

Tillykke til begge holdene!

På Team Krause spiller skipper Mikkel Krause, Mads Nørgaard, Henrik Holtermann, Oliver Søe og Christian Karger.

På Team HGCC spiller Jonathan Vilandt, Jacob Schmidt, Alexander Qvist og Kasper Bøge.

På damesiden kom Dupont-teamet desværre ikke med i slutspillet i denne turnering, hvor det blev det schweiziske team Schwaller, der vandt turneringen med tjekkiske Kubeskowa på andenpladsen og norske Team Rørvig på tredjepladsen.

Se en masse flotte billeder fra Danish Open på Dansk Curling Forbunds facebook

Junior herreholdet Team HGCC fik en flot tredjeplads ved Danish Open 2023 i Hvidovre.

Share