VM-pladsen kom i hus for Team Dupont

VM-pladsen kom i hus for Team Dupont

Efter en EM-uge i Aberdeen med flere kampe for Dupont-teamet, der lige så vel kunne være gået til Danmark, men blev tabt på sidste sten, gik alt alligevel op i sidste ende, og kvindelandsholdet kvalificerede sig til VM 2024 i Skotland, som var det vigtige mål ved EM 2023 i Skotland.

Landsholdet der var afsted bestod af Madeleine Dupont som skipper, Mathilde Halse, Denise Dupont, My Larsen og Jasmin Lander.

Signe Schack var med som assistent. Hun blev i sommer udtaget til holdet, dengang man ikke vidste, om Madeleine Dupont ville kunne spille i efteråret, da hun er gravid og skal nedkomme til jul. Men graviditeten er forløbet så fint, at Madeleine har spillet hele efteråret og meldte sig klar til EM.
Som coach var elitecenterleder og landsholdstræner Ulrik Schmidt med landsholdet i Skotland.

Kvindelandsholdets resultater ved EM 2023
Er på vej …

Fotos: WCF / Stephen Fischer.

Share