Så tæt på Junior VM-kvalifikationen

Så tæt på Junior VM-kvalifikationen

Junior kvindelandsholdet tog næsten sejrene på en perlerække i en super flot runde indledende kampe i Junior B-VM 2023. Med fire sejre og en enkelt tabt kamp i Lohja, Finland, kvalificerede landsholdet sig til mandagens kvartfinaler.

Resultaterne i round robin blev:
Danmark vs. Brasilien 8-4
Danmark vs. Østrig 11-7
Danmark vs. Tyskland 3-9
Danmark vs. Kazakhstan 7-4
Danmark vs. Kroatien 14-1

I kvartfinalen skulle holdet med Karolina Jensen (skipper), Natalie Wiksten, Gabriella Qvist, Katrine Schmidt og Emilie Holtermann så møde Canada. Det blev en helt tæt kamp, der stod lige indtil allersidste ende, hvor Canada vinder tre point og altså semifinalepladsen med resultatet 5-8 til det canadiske team.

Dermed nåede kvindelandsholdet ikke VM-kvalifikationen i denne omgang. Men holdet spillede overbevisende og det lover rigtig godt for fremtiden.

Share