Juniorlandsholdet vinder B-VM-Bronze

Juniorlandsholdet vinder B-VM-Bronze

Junior herrelandsholdet med Jacob Schmidt, Jonathan Vilandt, Alexander Qvist, Kasper Jurlander Bøge og Nikki Jensen spillede en flot mesterskabsturnering i Lohja, i Finland, hvor Junior B-VmM 2023 blev afholdt d. 14.-18. december.

Men kvalifikationen til slutspillet havde landsholdet allerede kvalificeret sig til Junior VM 2024 i februar 2024, som var målet, da de på Luciadag tog afsted til Finland på sammen med holdets to coaches: Landstræner Lars Vilandt og elitecenterleder Ulrik Schmidt.

I kvartfinalen møder landsholdet Japan, som de vinder over 7-6. Det betyder at de er videre og skal møde USA i semifinalen. En svær kamp mod et stærkt amerikansk hold, der ender 2-7 til USA. I bronzekampen møder Danmark New Zealand. Det bliver en tæt kamp, som landsholdet vinder 7-5.
Et kæmpe stort tillykke til landsholdet og coaches med den forrygende præstation!

Junior VM 2024 spilles i februar, også i Lohja, Finland. Vi glæder os!

Fotos: Ulrik Schmidt.

Elitecentret

Her kan du læse mere om Dansk Curling Forbunds Elitecenter.

Share