Team Dupont, CPH Girls og JA tak kæmpede ved DM Damer

Team Dupont, CPH Girls og JA tak kæmpede ved DM Damer

Vi har et stort ønske om flere hold stiller op til de danske mesterskaber i curling, og derfor var det glædeligt i år at have deltagelse af tre hold til DM Damer 2023-2024, som blev afviklet i Gentofte Curling Club i weekenden d. 5.-7. april.

Efter lørdagens kampe var Team Dupont og CPH Girls klar til finalen, som blev spillet søndag til en 9-3 sejr til Skipper Madeleine Dupont og hendes hold. Det er tredje gang i træk, at Team Dupont vinder Danmarksmesterskabet.

Team JA tak fra Silkeborg Curling Club og Aalborg Curling Klub.

Det jyske hold fra Silkeborg Curling Club og Aalborg Curling Klub – Team JA tak stillede op mod landsholdet Team Dupont og elite juniorholdet CPH Girls med en målsætning om i hvert fald at tage en ende mod Team Dupont. Og det lykkedes så i den sidste kamp og det lykkedes også at tage nogle ender fra CPH Girls. Dermed spillede JA tak sig til en DM bronzemedalje. Stort tillykke til Klara Jakobsen, Shellie Christensen, Betina Andersen og Mille Schou!

Vi håber, at det inspirere flere hold til at stille op til næste år for at spille medaljerne. Hvis man kan danne et damehold og træne sammen i løbet af sæsonen, så kunne man runde sæsonen af med at deltage i DM.

Kæmpestort tillykke med danmarksmesterskabet til Team Dupont med Madeleine Dupont, Mathilde Halse, My Larsen, Denise Dupont og Jasmin Lander. Og til Team CPH Girls med sølvmedaljen – Tillykke til Katrine Schmidt, Ninne Vilandt, Emilie Holtermann, Sophie Chang og Caroline Rasmussen.

Og ikke mindst en stor tak til Gentofte Curling Club og de frivillige, der afholdt mesterskabet på fornemmeste vis.

Fotos: Søren Tidmand. Gentofte Curling Club.

Share