Senior VM er også i gang

Senior VM er også i gang

Samtidig med Mixed Doubles VM 2024 er også seniorhold fra hele verden samlet i Österssund i Sverige til Senior VM. Danmark deltager også med både et herre og damehold. Og er flere velkendte ansigter med på isen.

Her efter dag 4 ligger herrerne nummer fire i deres gruppe med to vundne og to tabte kampe. Damerne ligger på en femte placering med tre tabte og en vunden kamp. Men meget kan endnu ske i de sidste kampe. Næste kamp for herrerne er i morgen onsdag kl. 8 mod Wales, og torsdag møder de Canada.

For damerne ligger sidste kamp i morgen kl. 20 og det er mod USA.

De danske seniorhold til VM er:
Herrer:
Mikael Qvist, Niels Siggaard Andersen, Christian Thune Jacobsen og Henrik Lander

Damer: Trine Qvist, Anni Gustavussen, Gitte Sølvsteen, Linette Henningsen, Lene Solberg

Coach for holdene er Gabriella Qvist.

Du kan følge med i resultater fra Senior VM på Livescores.

2024 World Mixed Doubles Curling Championship
Share