Street curling i Herning til DM-ugen

Street curling i Herning til DM-ugen

DM-ugen samler idrætter i Herning i år, og curling er igen i år med i Kom-og-prøv-parken, som i Herning ligger på Kousgaards Plads. Street curling-banen er åben fredag kl. 14-18, lørdag og søndag kl. 10-16, hvor alle kan komme og prøve kræfter med curling. Med god hjælp fra frivillige i Aalborg Curling Klub og Aarhus Curling Klub kan man få føling med curlingspillet, hvor det handler om at ramme præcist, have balance, og tænke i taktik – men allermest om have en sjov oplevelse sammen.

Torsdag er alle sportdisciplinerne i Kom-og-prøv-parken åben for skoleklasser i Herning. Det glæder vi os også meget til! Her er vores udviklingskonsulent Mia Barrett klar til at hjælpe børnene i gang på street curling banen.

Du kan finde aktiviteter på street curling banen i DM-ugens app. Læs mere om hele det store program ved DM-ugen 2024 på DIF’s hjemmeside.

Se billeder fra nogle fantastiske dage i Aalborg til DM-ugen 2023

Share