Ny formand for Dansk Curling Forbund

Ved Dansk Curling Forbunds Generalforsamling søndag d. 7. maj 2017 blev der valgt en ny formand. Henrik Christoffersen overtager stafetten efter Susanne Slotsager, der har siddet i forbundet de sidste 6 år, heraf de sidste 4 år som formand.

Susanne udtaler: ”Jeg har fået nye udfordringer rent arbejdsmæssigt og har ikke mulighed for at lægge samme tid i formandsarbejdet som tidligere. Jeg kunne godt have tænkt mig en mere glidende overgang, men jeg er sikker på, at bestyrelsen vil bakke op og løfte i flok og hjælpe den nye formand godt i gang”.

Den nye formand er er aktiv curlingspiller og deltager jævnligt i diverse klub-turneringer rundt omkring i landet.

Curling blev en del af Henriks hverdag tilbage i 2014, da han blev inviteret til et ”åbent hus” arrangement af en god ven, hvilket resulterede i et års vundet medlemskab i Gentofte Curling Club.

Henrik er 31 år gammel og bor sammen med sin kæreste i København. Til dagligt arbejder han som ”Store Controller” i et teleselskab, hvor han har været ansat i 10 år.

Foreningsmæssigt har jeg været en del af spejderbevægelsen i over 20 år og oplevet både frem- og tilbagegang” fortæller han, og tilføjer;

Jeg stiller op til formandsposten, med nye friske øjne, som garanteret vil kunne bibringe nye idéer og tanker til bestyrelsens arbejde. Det tror jeg er nødvendigt, forbundets nuværende situation taget i betragtning”. I forhold til særlige indsatser er Henrik fokuseret på at understøtte klubbernes arbejde med at tiltrække og fastholde medlemmer; ”Vi er nødsaget til at sikre medlemsvækst og fastholdelse. Uden disse elementer, vil vi altid have en meget smal elite som er sårbar overfor f.eks. skader. Det går ikke.”

“Til sidst vil jeg gerne på bestyrelsens vegne takke Susanne Slotsager for hendes arbejde, og for det arbejde hun nu vil gøre, for at sikre en god overgang og introduktion af mig som ny formand.”

“Jeg vil også benytte lejligheden til at takke Rikke Jensen, der har siddet 4 år som sekretær i forbundet, men som desværre også følte, at hun ikke længere havde den fornødne tid til arbejdet.”

Share