Krav til internationale mesterskaber 2019/20

Kravene til EM 2019 er de samme som sidste år, baseret på kravene indført i 2014. De kan ses her.

Kvalifikationsturneringerne er markeret med gult i aktivitetskalenderen, hvilket indikerer at de kun er for hold/spillere der deltager i forbundets kommende elitestruktur. Denne elitestruktur kører ikke endnu. Derfor er der ikke nogle særlige krav for deltagelse i Junior-VM-kval og Mixed Doubles-VM-kval. For de vindende hold er der heller ikke særlige krav for deltagelse i Junior-B-VM og Mixed Doubles World Qualification Event, udover forbundets generelle politikker.

Forventet startdato for den nye elitestruktur er 1. januar 2020. Derfra kan man kun repræsentere DCuF ved internationale mesterskaber (Herrer, Damer, Junior, Mixed Doubles) hvis man deltager i elitestrukturen. Dette betyder altså, at hvis man har kvalificeret DCuF til et internationalt mesterskab i 2020, skal man deltage i elitestrukturen for selv at kunne deltage ved dette mesterskab.

Share