Sverige tog favoritsejr

Sverige tog favoritsejr

Selvom det lykkedes at holde nogenlunde snor i de svenske verdens-ettere i lørdagens sene kamp ved kvindernes VM i Calgary, endte Sverige med at vinde kampen.

Cifrene lød på 9-3 efter 9. ende, og selvom det lyder en smule voldsomt, så var det først i den sidste ende, at svenskerne for alvor trak fra, da Danmark måtte satse for at holde sig inde i kampen.

Svenskerne sikrede sig et overtag med tre point i anden ende, efter at Danmark havde taget et enkelt i første. Herefter var det meget jævnbyrdigt, og Sverige førte med 4-2 ved pausen.

I sjette ende udbyggede svenskerne til 5-2, og selvom Danmark reducerede til 5-3 i 7. ende, så var det Sverige, der havde de bedste kort på hånden med sidste sten.

8. ende blev spillet blank, og så var Danmark tvunget til at gå efter at stjæle en lille flok point i 9. ende. Satsningerne lykkedes ikke helt, og i stedet kunne Sverige score fire point.

Søndag møder Danmark Tjekkiet kl. 17 i en kamp, der desværre ikke streames. Natten til mandag er Schweiz modstander kl. 03,00 – og den kamp streames på World Curling TV.

Share