Imponerende sejr over Korea

Imponerende sejr over Korea

Selvom Korea er nr. 2 på verdensranglisten og Danmark er på tiendepladsen, så var det ikke til at se den forskel, da de to hold i eftermiddag mødtes ved VM i Canada. Det blev en kamp, der sluttede ligeså eksplosivt som den begyndte forsigtigt, og holdene fulgtes ad i lidt af et drama.

Korea havde sidste sten og fik mulighed for at blanke de to første ender. I tredje ende måtte de nøjes med et enkelt point, og det samme gjaldt for Danmark i fjerde ende og igen for koreanerne i femte. Dermed var stillingen 2-1 til koreanerne ved pausen – og med dansk fordel af sidste sten i sjette ende. 

Det udnyttede de danske piger til at snuppe to point, og da det samtidig lykkedes at stjæle et enkelt i syvende ende, lurede overraskelsen – også selvom Korea fik et enkelt point i ottende ende.

Foran 4-3 og med fordel af sidste sten i niende ende var der gode danske kort på hånden, og i en niende ende hvor 14 sten var i spil – 12 af dem i huset – tog Danmark to point – stærkt sikret på sidste sten fra Madeleine Dupont. 

Så var det 6-3 til Danmark, og Korea var under pres inden sidste ende. Danmark øgede presset ved at fylde masser af sten i huset, og selvom Korea svarede igen og skabte spænding med de sidste sten, lykkedes det dem kun at hente en enkelt i sidste ende, og dermed endte det med dansk sejr på 6-4.

En imponerende sejr af de danske piger, der spillede med flotte procenter (Madeleine Dupont 82, Mathilde Halse 86, Denise Dupont 74 og My Larsen 90). 

Næste opgave er i nat 03:00 mod Italien. Desværre stadig uden tv-dækning og stream.

(Foto: WCF | Steve Seixeiro)

Share