Nyt fra DCUF’s elitecenter: Juniorlandstrænere på plads

Nyt fra DCUF’s elitecenter: Juniorlandstrænere på plads

Elitecentrets leder Ulrik Schmidt har juniorlandstrænere på plads for denne sæson og glæder sig over at have fået to stærke aktiver for juniorcurling. Landstrænerne på juniorsiden er for junior herrer Lars Vilandt, der er en erfaren coach og elitespiller og tidligere har coachet junior herrerne så sent som sidste sæson.

Søren Tidmand en ildsjæl ud over det sædvanlige og har engageret sig dybt i curlingsporten og specielt på juniorsiden, hvor han har taget sig af forskellige juniorer. Han var også en af de bærende kræfter i den nyligt afholdte junior camp.  Søren har ikke erfaring på internationalt eliteniveau og derfor vil han blive fulgt at elitecenterleder Ulrik Schmidt i forbindelse med Junior B-VM.

Både Lars Vilandt og Søren Tidmand er en del af den sportslige ledelse, sammen med Ulrik Schmidt og Madeleine Dupont.


Kontakoplysninger:

Junior herrer:  Lars Vilandt

lars@curling.dk Tlf:  40 40 77 30

Junior damer:  Søren Tidmand

tidmand@curling.dk

Tlf.:  40 35 30 95

Share