Streaming kanalen Recast.tv solgt

Streaming kanalen Recast.tv solgt

Desværre kom on-demand streaming tjenesten Recast.tv i slutningen af september ud med den kedelige nyhed, at tjenesten er gået i betalingsstandsning. Derfor er World Curling Federation gået i gang med at finde en ny streaming partner for denne sæson.

Det har været fantastisk at kunne se curling live på Curling Channel via Recast.tv. Curling Channel blev lanceret på Recast i 2021-2022 med livestreaming fra Le Gruyère AOP European Curling Championships i november 2021. Så vi håber, at der kommer en lignende aftale med den nye ejer Content Technology Partners Ltd (CTP). 

Vi holder øje med nyt om kanalen, og har man en masse point i sin wallet hos Recast, ser det umiddelbart ud som om, at man bør logge ind inden for de næste 90 dage for at beholde sine point.

Mixed VM 2023 bliver vist via Recast, men WCF opfordrer til at logge ind via deres hjemmeside.

Læs mere i WCF nyheden.

Share