Invitation – Til inspiration- og workshopdag ūü§©

Invitation – Til inspiration- og workshopdag ūü§©

Kære medlem i en dansk curling klub

Vi vil rigtig gerne se dig! РUanset om du er helt ny i curlingens verden eller har været med længe.

Fremtiden for dansk curling tilh√łrer nemlig os alle sammen, s√• vil du v√¶re med til at forme den?
Igennem workshops og diverse opl√¶g, s√¶tter vi fokus p√• de muligheder og udfordringer forbundet st√•r overfor netop nu. Samtidig vil vi give inspiration med hjem, som kan bruges i klubberne. Dette kunne f.eks. v√¶re ift. brugen af sociale medier, erfaringsudveksling p√• Kick-Off forl√łb eller andre initiativer som lykkes – eller m√•ske ikke lykkes.

Vi skal derudover kigge p√• de store linjer i forbundet, f.eks. hvilke m√•l forbundet skal arbejde hen mod og kontingentstrukturen. Vi stiller bl.a. skarpt p√• forbundets muligheder og udfordringer og tager en dans omkring, hvilke fokusomr√•der der b√łr prioriteres.
Skal vi fokusere mere p√• junior-arbejde, 60+ curling eller m√•ske curling for udsatte m√•lgrupper? – og vi bliver klogere p√• hvordan det g√•r med frivilligheden.

Lyder det som noget for dig?
S√• deltag i vores inspiration- og workshopdag,¬†l√łrdag den 11. maj 2024 fra kl. 13.00.

Vi ser frem til en spændende og hyggelig dag, hvor alle har mulighed for at være med, uanset om man er ung eller ældre, elitespiller eller spiller for hyggens skyld. Ingen forudsætning er påkrævet!

Programmet slutter kl. 18.00, hvor vi sammen skal nyde en 3-retters middag. Det hele sker samme sted som generalforsamlingen, blot dagen f√łr, og vi h√•ber derfor, at rigtig mange vil deltage i b√•de inspiration- og workshopdagen, tage en overnatning p√• hotellet og v√¶re med til generalforsamlingen s√łndag.

Det praktiske:

Sted – Klik her

Hotel Comwell, Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus

Pris – Klik her

Prisen er kr. 300 pr. person, som inkluderer blokke og kuglepenne, snacks,¬†kage samt¬†kaffe/the/vand under hele inspirations- og workshopdagen og 3-retters middagen, hvor drikkevarer dog skal tilk√łbes.

Overnatning – Klik her

Vi vil gerne opfordre alle deltagere til at tilk√łbe sig en overnatning p√• hotellet. S√• er der ikke s√• langt “hjem” efter middagen, og du er klar til at g√• ombord i den l√¶kre morgenmadsbuffet n√¶ste morgen, inden forbundets generalforsamling starter kl. 10.00.

Overnatning er selvf√łlgelig fuldst√¶ndig frivilligt, men hvis du kontakter Comwell’s reception og oplyser at du skal deltage i Inspirations- og workshopdagen og derfor er omfattet af rabataftalen med Dansk Curling Forbund og Danmarks Idr√¶tsforbund, s√• f√•r du 17% rabat p√• overnatningen.
Bemærk at prisen for en overnatning kan variere fra dag til dag.

Tilmelding – Klik her

Af hensyn til planlægningen, så beder vi om at du tilmelder dig hurtigst muligt.
Seneste frist for tilmelding er den 1. maj 2024.

Vær opmærksom på hvordan du tilmelder dig!
Hvis du både deltager i inspirations- og workshopdagen samt generalforsamlingen, så skal du tilmelde dig to gange.

1) Tilmelding til Inspirations- og workshopdag: KLIK her.
2) Tilmelding til generalforsamling: KLIK her

Tilmeldingen er bindende.
For god ordens skyld g√łres opm√¶rksom p√•, at personer under 18 √•r gerne m√• deltage men skal v√¶re if√łlge med en over 18 √•r, da arrangementet foreg√•r p√• et offentlig hotel. Dermed g√¶lder reglerne om alkoholservering ogs√•.

Transport – Klik her

Comwell ligger strategisk godt placeret i Aarhus; Tæt på Aarhus Banegård samt rutebilstation.
Der er dags dato fine muligheder for f.eks. billige DSB Orange billetter.
Kommer I i bil, s√• er der ogs√• gode muligheder for parkering. DCuF opfordrer kraftigt til samk√łrsel!

Parkering – Klik her

Der er flere muligheder for parkering samt opladning af elbil.
Sp√łrgsm√•l til parkering bedes rettet til Comwell

 1. Comwell Aarhus
  Værkmestergade 2
  8000 Aarhus C
 2. Frederiks Plads (P-kælder)
  Bem√¶rk at parkeringsarealet p√• gruspladsen med indk√łrsel fra V√¶rkmestergade, ikke er en del af Comwells parkeringsareal.
  Indk√łrsel fra V√¶rkmestergade
  8000 Aarhus C

  Pris:
  Dagskort: Kr. 100,-
  D√łgn: Kr. 175,-

  Der er p√• parkeringsomr√•derne tydelig skiltning omkring regler for parkering, og det er vigtigt g√¶sterne er opm√¶rksomme p√• disse. Der m√• udelukkende parkeres p√• pladser markeret med ‚ÄĚComwell‚ÄĚ. Bilens registreringsnummer skal oplyses i hotellets reception inden 15 minutter fra p√•begyndt parkering.

  Elbil
  Det er muligt at lade sin elbil på en af vores 16 ladestandere. Dette kræver eget medbragt type 2 kabel. Afregning for ladning håndteres af Clever og kræver således enten abonnement hos Clever eller afregning efter forbrug via app.

Share