Team HGCC vinder DM Herrer

Team HGCC vinder DM Herrer

Der var flere generationer af landsholdspillere på isen til DM Herrer 2023-2024 med deltagelse af det nuværende herrelandshold Team Krause og tidligere landsholdspillere på både Team Rasmus Stjerne og Team WikStones deltog samt det unge junior landshold, der næsten lige har vundet bronzemedalje ved VM 2024.

Da der er et stort ønske om større deltagelse i de danske mesterskaber, var det dejligt at se Team Jackholm med spillere fra Curling Club Odin, Aarhus Curling Klub og Aalborg Curling Klub også stillede op.

Efter en spænende weekend blev det dog de velspillende juniorer, som havde ekstra kræfter i kostene fra VM, der løb med mesterskabet med en sejr i finalen over Team Rasmus Stjerne. Tredjepladsen vandt Team Krause.

Stort tillykke til alle holdene:

Team HGCC med Jacob Schmidt, Jonathan Vilandt, Alexander Qvist og Kasper Bøge fra Hvidovre Curling Club og Gentofte Curling Club.

Team Rasmus Stjerne med Johnny Frederiksen, Oliver Dupont, Mikkel Poulsen, Lars Vilandt og Rasmus Stjerne fra Hvidovre Curling Club.

Team Krause med Mikkel Krause, Mads Nørgaard, Henrik Holtermann, Oliver Søe og Christian Karger fra Gentofte Curling Club, Hvidovre Curling Club og Tårnby Curling Club.

En stor tak til de frivillige og Gentofte Curling Club for mesterligt værtskab 🙏

Fotos: msvfoto


Share