Endnu to verdensmesterskaber, samt NJCT aflyses

Dansk Curling Forbund har her til aften modtaget besked om, at både verdensmesterskaberne i Mixed Doubles Curling og Senior Curling er blevet aflyst. Begge dele skulle være afholdt ultimo april 2020. Begge dele aflyses af hensyn til at stoppe spredningen af Coronavirus, Covid-19.

Aflysning af endnu to verdensmesterskaber, sammenholdt med aflysningen af samtlige danske turneringer, mesterskaber og kvalifikationer betyder, at sæsonen 2019/2020 nu effektivt er afsluttet. Det er endnu ikke blevet offentliggjort hverken hvornår eller om, de nu aflyste verdensmesterskaber skal afholdes.

Udmeldingen fra World Curling Federation kan læses her.

Aflysning af Nordic Junior Curling Tour (NJCT)
Det dedikerede team bag NJCT, med James Dryburgh i spidsen, har valgt at indstille sæsonen for NJCT.
Det betyder, at næste turnering, “NJCT Sundbyberg – Bill Ross Trophy”, som skulle afholdes 2. til 5. april 2020 ikke vil blive afholdt, ligesom NJCT Mixed Doubles Championships, som skulle afholdes 22. til 26. april 2020 ej heller bliver afholdt.

Share