Strategiworkshop for DCuFs medlemmer

Strategiworkshop for DCuFs medlemmer

Hvordan skal dansk curling se ud i fremtiden?

Har du lyst til at forme fremtiden for dansk curling, så er du nu du har en unik chance.

Den 14. februar fra 14-17 inviteres du nemlig til at være med til at sætte retningen for DCuF i fremtiden. Det gør vi ved en online strategiworkshop, hvor vi i fællesskab skal komme frem til en masse ideer, som forbundet forpligter sig til at arbejde med fra 2022 til 2025.

Der er på nuværende tidspunkt lagt en ramme, men vi har brug for alle de input vi kan få, så den nye strategi-aftale bliver så relevant for klubber og medlemmer, som det overhovedet er muligt.

Hvert fjerde år skal der udformes en ny strategi for alle 62 special-forbund, som er en del af Danmarks Idrætsforbund (DIF). Strategi-aftalerne strækker sig over en fire årig periode og er med til at sikre, at alle special-forbund udvikler sig. Det er også igennem disse aftaler, at den økonomiske støtte fra DIF aftales, sådan at der bliver “mest idræt for pengene” – ikke kun i DCuF, men i alle 62 special-forbund.

DCuFs konsulenter og bestyrelse har arbejdet med udformningen af den nye aftale, som skal igangsættes i 2022, siden efteråret og her i foråret skal de overordnede tanker konkretiseres til forskellige proces- og resultatmål, så vi har nogle konkrete mål at arbejde hen imod.

Derfor – vi har brug for jeres gode inputs og forslag til hvordan vi får lavet en rigtig god strategi med opstart 2022. En strategi som alle kender til, alle har lyst til at arbejde med og alle føler sig en del af!

Om du er ung, gammel eller midt i mellem, ny curling-spiller eller gammel i gårde, så håber vi at DU har lyst til at deltage i vores workshop d. 14 februar.

Tilmelding er nødvendigt og skal ske på følgende link: https://forms.gle/XEUPkLjf6u2Kbkkw5 Tilmeldingsfristen er 5. februar 2021.

Lidt praktisk:

– Workshoppen foregår Online via Microsoft Teams

– Kort inden workshoppen bliver der udsendt et link til din e-mail, som du skal klikke på for at deltage i workshoppen. Når workshoppen starter vil du blive “lukket ind”.

– Du bedes slå lyden fra, når du ikke taler og bruge “Ræk hånden op”-funktionen, hvis du gerne vil have ordet.

 – Når du har ordet, vil vi sætte pris på at kunne se dig og du må derfor meget gerne slå dit kamera til.

 – Husk at workshoppen handler om at skabe en positiv fremtid. Tag derfor meget gerne de positive erfaringer med fra fortiden, men måske de negative kan vente til en anden god gang.

Share