Vanskelige EM-kampe i vente

Vanskelige EM-kampe i vente

Første dag ved EM i curling blev op ad bakke for de danske herrer og damer. Anden dag byder på skandinaviske naboopgør for herrerne, mens damerne skal op imod stærke Rusland.

Damerne åbnede førstedagen med en kamp mod Italien, der bragte sig foran 5-0 i de første fire ender. Herefter svarede Team Dupont igen og havde bragt spænding i kampen efter otte ender, hvor stillingen var 6-5 til italienerne, der dog udnyttede at have sidste sten i 9. ende. Her gjorde de det til 8-5, der også blev afgørelsen på kampen.

Åbningsdagens anden kamp for damerne var mod Skotland, der efter fem ender var foran med 5-1. Det lykkedes aldrig rigtig for de danske damer at nærme sig skotterne, der tog sejren med 8-2 efter otte ender.

Herrerne måtte også lede ihærdigt efter point mod Italien, der lagde hårdt og brutalt fra land. Efter fire ender var det 7-0 til italienerne, og da det kun blev til et enkelt dansk point i femte ende, og Italien udnyttede sidste sten i sjette ende til at bringe sig på 9-1, var der ikke noget formål med at fortsætte kampen.

Søndag krydser vi fingre for oprejsning til begge hold, selvom det bliver vanskelige modstandere, vi står overfor. Herrerne åbner kl. 9 mod Sverige, mens damerne møder Rusland kl. 14. Dagen slutter med et møde mellem de danske herrer og de norske værter kl. 19.

Share