Sejr over Finland – nu venter Norge

Sejr over Finland – nu venter Norge

Danmark er på tredjepladsen efter halvdelen af OL-kvalen i Leeuwarden i Holland. Mandag blev det til en sikker sejr over Finland, så Team Krause kan i tirsdagens kamp mod Norge skabe et rigtig fint udgangspunkt, inden afslutninngen af Round Robin.

Der var aldrig rigtig tvivl om, hvem der ville løbe med sejren i mandagskampen mod Finland. Danmark havde sidste sten i første ende og sikrede en enkelt, inden det lykkedes at stjæle en i anden ende og to i tredje ende. Finland kom på tavlen med to sten i fjerde ende, men da Team Krause gjorde dem kunsten efter i femte ende, var det 6-2 til Danmark.

Sjette ende blev afgørende, da Danmark stjal tre, og foran med 9-2 var sejren i hus, for herefter trak finnerne stikket og ønskede danskerne tillykke med sejren.

Tirsdag kl. 9 venter lidt af en gyser mod Norge. Nordmændene har vundet deres fire første kampe og ligger på den eftertragtede førsteplads, der giver direkte adgang til OL. Hvis Team Krause kan fortsætte de gode takter og besejre nordmændene, vil de to mandskaber stå helt lige i tabellen.

Nr. 1 efter 8 kampe sikrer sig en OL-billet. Anden- og tredjepladsen skal mødes i en kamp, hvor vinderen kommer til OL, mens taberen skal ud i en sidste-chance-kamp mod grundspillets nr. 4.

STILLINGEN:

  1. Norge, 4k, 4s
  2. Italien, 3k, 3s
  3. Danmark, 4k, 3s
  4. Holland, 3k, 2s
  5. Tjekkiet, 4k, 2s
  6. Japan, 4k, 2s
  7. Finland, 3k, 0s
  8. Korea, 3k, 0s
  9. Tyskland, 4k, 0s

Foto: WCF/Celine Stucki

Share