Husk tilmelding til Figur DM d. 29. januar 2023

Husk tilmelding til Figur DM d. 29. januar 2023

Figur DM spilles d. 19. februar 2023 i Gentofte Curling Club. Vil du gerne deltage, skal du huske at tilmelde dig senest søndag d. 29. januar 2023.

Figurspil består af otte opgaver, og hver opgave skal spilles fire gange. I en serie spiller hver spiller altså 32 sten. Afhængigt af hvordan opgaven løses får spilleren 0-3 point for hver sten. 

Her tester du altså dine skills og teknik, og alle kan deltage. Du kan læse om reglerne for Figurspil på vores hjemmeside.

Ved DM spilles der i to rækker, en for damer og en for herrer, med DCuF medaljer til begge rækker, herudover er der en DIF medalje, der gives til den spiller (fra begge rækker) med flest points.

Tilmelding

Tilmeldingsprocedure:
Din tilmelding skal indeholde navn, adresse og telefonnummer. Dette er et krav fra WADA og WCF, der via forbundet skal kunne få fat på alle spillere, der kan komme til at repræsentere Danmark ved et internationalt mesterskab. Den enkelte spiller skal derfor være opmærksom på, at de kan få uanmeldt besøg med henblik på dopingkontrol både i og udenfor konkurrencer.
Sørg herudover for at skrive klubpå!

Tilmeldingsblanket

Tilmelding skal sendes via mail til: holtermann@curling.dk

Turneringsgebyr:
Din tilmelding er først gyldig, når tilmeldingsgebyret er indbetalt.

Din tilmelding er først gyldig, når du har indbetalt turneringsgebyret og har modtaget en
returmail med bekræftelse på din tilmelding.

Læs hele invitationen til DM Sæsonen 2022-2023 med alle informationer.

Foto: Fra finalen i Figur DM 2022.

Share