Rekordmange hold med i DM Mixed Doubles 2023

Rekordmange hold med i DM Mixed Doubles 2023

Den 3.-5. februar 2023 afholdes der DM i Mixed Doubles 2023 i Gentofte Curling Club med hele ni deltagende hold. Forsvarende mestre er Sarah Clifford og Oliver Rosenkrands Søe.

Kig forbi curlinghallen og hep med!

DM i Mixed Doubles spilles i Gentofte Curling Club, Gentofte Sportspark, Ved Stadion 8, 2820 Gentofte.

Hold

Spilleprogram

Regler
Alle kampe spilles jævnfør WCF regler og over 8 ender. WCF-reglerne kan findes ved at trykke her.
Der spilles i to grupper med 1 x Round Robin, semifinaler og én finale- og bronzekamp. ”Pre-game practice” varer 7 minutter og starter 20 minutter før kampstart for det hold som står først i programmet.

Rangering
I tilfælde af to eller flere hold ligger lige efter RR vil indbyrdes opgør afgøre evt. tiebreaks. Skulle en endelig rangering fortsat ikke kunne gennemføres vil Draw Shot Challenge (DSC) blive brugt til at rangere.

I semifinalen mødes 1A v 2B og 1B v 2A. Her vil det bedst rangerede hold have hammer og træne først med røde sten. I finalen og bronzekampen vil indbyrdes opgør afgøre hammer. Skulle holdene ikke have mødt hinanden tidligere vil DSC fra gruppespillet afgøre hammer. Holdet med hammer træner først med røde sten.
Banefordelingen for semifinaler, finale- og bronzekamp besluttes af dommeren og ismændene.


Tapemarkering
Følgende tapemarkeringer vil blive brugt til alle danmarksmesterskaber i denne sæson. Det er holdenes eget ansvar at sørge for at de har den rigtige tape på. Der vil dog som udgangspunkt være tape til rådighed i klubben.

Hvis I har nogle spørgsmål så send en mail til holtermann@curling.dk

Rigtig god curling!
Mvh,
Turneringsudvalget
Henrik Holtermann
Mikkel Juul Larsen
Charlotte Jurlander

Share